Treble clef

beli Quran jom!

Followers (thanks!!)

I support breast feeding!

I support breast feeding!

Saturday, January 8, 2011

my handsome Zahin Erza




Demi Allah, kelahiran dia merupakan satu kejutan dan keajaiban. Aku sayang sangat dengan dia. Budak kecik ni dah semakin bijak. Dah pandai mengacah dan menyakat mama, papa dan kakak2 serta abang dia. Sudah acapkali juga kakak darling dia menangis di 'buli' A-een (nama manja Zahin). Dah pandai mengajuk. Dah pandai merajuk. Dah pandai menggodek speaker papa dia. Dah pandai juga mengetuk drum ikut beat. Hahahaha.. Paling nyata, dia dah pandai buat muka kalau kena marah. Dah sah2 mak dia cair sebab muka poyo + ensem dia tu. hehehehe.. tapi, belum pandai bercakap lagi. Hanya mama, papa, lari, nak, nanak, tutu (susu), takde, jom dan tido. New word dia, baru discover few days ago, ialah 'tol' yang bermaksud 'GOL'. Yang lain2, bercakap yang takde biji butir. Mengomel je. Baby talk, orang kata.



Dia suka 'wheels'. Pandai buat bunyi lagi.. asal jumpa stering atau roda, mulut dia akan otomatik berbunyi 'ngeeeenggggg...ngeeeeenggggg'. Memang poyo. Gigi jarang dia, aset utama kecomelan dia. hahahahahah!

Macam mana lah agaknya rupa anak2 bila dah besar nanti ekk? :)
Takpe, asal cukup sifat, tak buruk perangai (mintak dijauhkan, Ya Allah!) tetap cantik dan ensem di mata mama.

No comments:

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tudung-Online