Treble clef

beli Quran jom!

Followers (thanks!!)

I support breast feeding!

I support breast feeding!

Tuesday, January 11, 2011

hari ini 11 Januari..

dah selesai dah pun AJL25. personally, memang kecewa. hahaha. lantakkan lah. i'm not one of the contestants. mujur persembahan malam tu, secara keseluruhannya menarik. mungkin sebab gemuruh, atau juga musim demam+batuk+selsema, ramai performer yang terkucil masa persembahan. The diva in red, bak kata one of my tweeples, 'ke laut'. The best is Francesca Peters. suara dia tetap sama macam dulu. and Ziana Zain, OMG! she's a stunning momma! her singing were sending me goosebumps all over! :) dan pastinya, walau dah menarik diri dari AJL, si cantik molek Siti Nurhaliza tetap memukau. My mom suka sangat dgn Siti nih. we, the sisters pun, suka nyanyi lagu2 dia kalau ada school performance or sekadar nak melalak memekak kat umah. err... my sis no. 4, kureng kot. dia more to rock alternative. heheheh.. bercakap pasal Diva Siti Nurhaliza ni, dengan ini (aichehhhhh!) saya ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan:-

Selamat Hari Lahir yang ke 32. Semoga anda sentiasa disayangi dan diberkatiNya.

terngin nak jumpa Siti in person. Aritu jumpa kak rozinya saja. pernah jumpa masa Siti tgh rehearsal di dewan MBSA thn 2003 (masa tu i baru balik dari kursus nikah kawen beb!), sebab hubby tau i minat siti, and dia ada kawan2 band MBSA yg bgtau, tu yg dia bawak pg tgk CT rehease. TAPI!! Siti yang cuma selangkah di depan mata, tak terjangkau dek suara saya untuk walau sekadar mngucap 'HAI'. gile terkesima dan terkedu lalu kelu. chehhhhh!! melepasss... hahaha..

maybe one day ada peluang nak bertemu lagi. and when that time comes, i'll make sure i have the strength to say Hi to her. hehehehehhe..

No comments:

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tudung-Online