Treble clef

beli Quran jom!

Followers (thanks!!)

I support breast feeding!

I support breast feeding!

Wednesday, March 25, 2009

pregnancy kali ini..tenang tapi merisaukan..

ya betul!!

tak banyak ragam, tapi banyak kekonpiusan.

for the first 4 months, asyik lari je due date. tak tetap. fine. bila dah masuk bulan ke 7 ni, dah doktor suh check darah pulak. for the 3rd time..suspect apa? diabetes. ahhh....tak sukanya!!!!!

my 1st and 2nd was induced, due to high blood pressure. the 3rd baby, thru cesarian due to kemalasan baby nak keluar dan takut suffocate kat dalam sebab respons dia dah lemah (huh..dia ni la kenmain lasaknya sekarang nih!!)

now, aku risau kalau betul diabetic. aku kontrol gila makan. minum banyak air sampai batuk ke, bersin ke, ketawa ke, sure terkencing.

next friday (3/4/09) aku gi checkup lagi. hopefully ok.

No comments:

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tudung-Online