Treble clef

beli Quran jom!

Followers (thanks!!)

I support breast feeding!

I support breast feeding!

Saturday, March 21, 2009

Ayah - 2

semalam dapat juga gi tgk ayah.

dah sihat nampaknya. tapi cerita dari mak buat aku sakit hati.

mak kata pd awalnya mereka bawa ayah ke Salam Medical Centre, seksyen 19, shah alam. tp terlalu banyak kerenah birokrasi. dan yang aku paling sakit hati mendengarnya ialah kerenah kebiadapan receptionist klinik pakar di hospital tersebut. kalaulah aku ada pd waktu dia berlaku biadap pd mak ayah aku waktu tu, paling sikit pasti sudah aku bahasakan. jgn tanya la paling hebat apa akan aku lakukan...kot tak aku maki, aku lempang je.

aku pantang orang biadap dengan kuarga aku. apatah lagi dgn mak ayah aku. mujur juga pd waktu itu kak chik yang hantar. aku rasa kalau adik lelaki aku (angah) yang hantar, memang dah kena receptionist tu, agaknya.

ayah ada campuran darah jawa+banjar. mak kata org banjar ni 'jahat'. entahlah...

tapi kitorang tak jahat...

kecuali pada orang yang buat jahat dengan kitorang..ngeh..ngeh..ngeh...

No comments:

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tudung-Online