Treble clef

beli Quran jom!

Followers (thanks!!)

I support breast feeding!

I support breast feeding!

Tuesday, July 7, 2009

aku sebenarnya seorang yang sangat sensitif...

bila menyentuh hal keluarga, aku sangat sensitif. entah kenapa. mungkin sebab aku anak sulung, kot. anak sulung aku pun begitu, kelihatannya. ada satu dua bab dalam kehidupan harian, yang aku tengok dia ambil serius. menjadi kakak, begitu agaknya.

aku, secara luarannya kelihatan sangat tegas, keras dan kuat. tapi dalaman aku sangat lembut. sungguh mudah terusik dan tersentuh. dan bila dalaman aku pecah berderai, semuanya akan hancur berkecai. gam la balik, tampal la semula macam mana pun, ianya takkan jadi secantik asalnya. tak susah sebenarnya nak jaga hati aku. tapi sangat mudah, hakikatnya, untuk melukakannya. lukakanlah, sakitilah hati aku. selagi aku boleh terima, aku telan, oklah. cuma jangan sampai aku naik benci to even look at your name, sudah.. :)

err..tapi jangan pulak ada yang segan atau ngeri nak kawan dengan aku, ekkk...

2 comments:

mamazana said...

HI ERRA!!! RINDU KAT KO LA!!!

eraerzarusli said...

weeeeeiiiiiii...aku punnnnn...!! hehehe

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tudung-Online