Treble clef

beli Quran jom!

Followers (thanks!!)

I support breast feeding!

I support breast feeding!

Tuesday, September 2, 2008

Dalili!!

tengok gigi dia tu..hehehhehe


goodness!! Darling dah mula melangkah. walau secara tak sengaja, dapat juga nam, tujuh langkah. dia pun tak perasan agaknya yang dia dah berjalan. lawak gila tengok expression dia masa sampai kat aku selepas 'perjalanan' pendek dia tu. hehehehe..baru je 2 minggu rasanya dia belajar berdiri. cepat jugak budak nih berkembang. but still takleh lawan ziyad la..his first step was when he's 11 mths.

on the way home from sekinchan. adorable, isn't she??



Darling ni quite a scene maker gak tau. manja ke ngada2 ke aku pon tak tau nak kategorikan kat mana. kalau aku marah, dia bleh lak memain mata dgn aku. sape tak tergoda beb. sure tak jadi marah. tapi kalau dah hangin satu badan, dia main mata ke, dia kiss ke, lantakkk!! sure tak layan. tapi kalau papa dia marah, memang dia nangis!! papa kan garang...tapi marah2 sayang la.mak bapak mana tak sayang anak. kalau papa dia marah macam naik hantu, aku selamatkan dulu anak2. bawak jejauh, masuk bilik ke apa ke..orang lelaki ni, kalau tgh marah, bahaya...kita ni sbg mak, dah tahu perit jerih dan sakit nak mampos masa beranak, pasti akan tahan2 diri bila nak marah atau pukul anak. tapi tipulah kalau aku tak pernah langsung pukul diorang ni...paling banyak buat hal; Ziyad!! geram betul..tapi kata orang, kalau tak nakal, tak boy la!!! heh..jangan sampai nyusahkan aku sok lusa, sudah!!!


*******************************

1 comment:

Eireen Camelia said...

gamba 2nd tu yaallah comel gilerrr!!!! hahaha. but ziyad still yg paling terer kah? stat bejalan masa umur 11 bulan.

hmm dahsyat budak seko yg pelik ni. hahaha

bosan kah? kalau bosan, gi baca blog2 ni..

www.jebonisme.blogspot.com
www.hatisuka.blogspot.com

hehehe kelakar ;D

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tudung-Online