Treble clef

beli Quran jom!

Followers (thanks!!)

I support breast feeding!

I support breast feeding!

Friday, September 12, 2008

rumah aku (part 2)

IT HAPPEN AGAIN!!

and now I AM SO PISSED OFF!!

second time break-in.

now the fella took away the power cable, which i thought he forgot to take the first time he broke in to my house. now i can see the trace of my kitchen window being lifted (umpil). and i can see finger prints too. but can't do anything for my hubby haven't filed a report yet. selotape pon takde. kot tak dah jadik csi tak bertauliah aku nih!!

apa nak cakap lagi. sekarang ni aku rasa marah sangat. terasa nak buat trap je. malam ni aku ingat nak try jadi McGyver pulak. banyak idea aku nih. bak kata jiran seblah umah aku, ini mesti keje budak2, a.k.a org taman aku sendiri. sebab? ye la..ambik barang yang mcm dah aim nak ambik. kalau pencuri bertauliah, mesti kopak pintu dan hangkut barang2 hebat, kan? atau mungkin, rumah aku takde barang hebat, dan dia malas nak buang masa. pale otak dia!!! siap dia kalau aku dapat tau siapa dia sebenarnya.

laki aku nak buat repot. tapi aku tak tau bila. sibuk memanjang. esok kot.. ntah lah..


********************************************************


4 comments:

Eireen Camelia said...

wowo bahaye sgt ni.. cpt2 la buat report jgn tngguh2... kang jd cm yg kes latest kt sek13 ni kang haa takot je.

manusia terlantar said...

Kes sek13? Ape?

Pergi report cepat2.. Suh je polis yang duk lepak2 minum kopi sambil makan donut tu round malam2.

eraerzarusli said...

uih..jgn la doa cenggitu chik oiii!!

gorb, polis kat sini makan nasi lemak, ek..dan dia minum teh tarik..hehehehe..

manusia terlantar said...

Oh ye ka.. Rumah aku dekat dengan balai bomba je.. Balai polis jauh, kurang tahu aktiviti pemakanan diorang.

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tudung-Online