Treble clef

beli Quran jom!

Followers (thanks!!)

I support breast feeding!

I support breast feeding!

Friday, March 18, 2011

takde tempat lain ke?

Rabu lepas ke PD. Avillion Admiral Cove. Hanya untuk satu malam. Cukuplah kot, untuk melepas 'rindu' anak-anak untuk ke hotel dan mandi pool. Hotel ni memang favourite kami kalau bertandang ke PD. My mom suka ke Selesa Beach Resort. Memang selesa but quite expensive bagi kami yang anak ramai ni. Hehehe.

Port Dickson memang tempat favourite my hubby. Dia sanggup 'lari' ke PD semata-mata nak lepas gian makan laksa bus stop. Dan waktu malam, memang kami akan makan2 di pekan PD, tapak gerai berdepan Kastam. Sodapppp!! Tak dapek nak kobar an macam mano perasaan eh!


lautan manusia menjamu selera. :D



pemandangan dari bilik kami di tingkat 3. cantik kan kapal yang berlabuh tu? ;)





sekitar lobby. desas desus terbukti benar, customer service quite bad.


nak tau lagi? nak tgk bilik? sila klik SINI dan SINI. Nak buat tempahan, klik SINI.

No comments:

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tudung-Online