Treble clef

beli Quran jom!

Followers (thanks!!)

I support breast feeding!

I support breast feeding!

Friday, March 18, 2011

main masak-masak..




Aritu gatal tekak nak makan ciskek. Merata cari resepi yang senang. Sudahnya, tensen tak jumpa, main agak2 je, mixed and match bahan2 & campak2 ingredients. hahahaha... Hasilnya, tidak la secantik gambar di atas, tapi lepas la mengidam tekak ni. kehkehkeh.. Gambar atas ni dia pakai cookie base. Aku punya, takde base. Pun tak pakai method bain marie. Main bakor jek.. My cake, turned out soft and cheesy. Kaler sama mcm gambor tu. Nak resipi? aishhh... segan plak..




Isnin lepas pulak, gatal nak buat crepe. Buat untuk sarapan. Dapat la 10 keping. Dalamnya buh tuna + mayones + black pepper. Esok cadang nak buat lagi, buh chicken mayo + white pepper plak.

eemmmm... yummy!

No comments:

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tudung-Online