Treble clef

beli Quran jom!

Followers (thanks!!)

I support breast feeding!

I support breast feeding!

Tuesday, March 8, 2011

terima kasih kawan-kawan!


suami saya dengan anak bongsu saya. he's not romantic, but he's loving.


Sebelum pergi jauh, kepada kekasih hatiku yang di atas ini, diucapkan jutaan terima kasih, kerana memberi peluang mama berboling & reunion, dengan menjaga anak2 dirumah. I love you, pa.


para buah hati saya; Erza Dalili 4thn, Ziyad Erza 5thn, Erza Dalia 7thn



Sabtu lepas, reUnion yang ketiga ex16ers.

Bertempat di Mega Lanes Bowling, Alam Sentral Shah Alam. It was fun and joyous moment. Especially for me. Ada a few of friends yang dah confirm tapi tak muncul due to family matters and other circumstances. Nevermind, friends. There's always next time.


the final score. the ladies, in bold.


AJK, antara yang datang awal.. with prizes.


me!!


the ladies.






A big thank you to my since-primary-school friends Suzy, Kamarual & Hafeez for organising a surprise birthday bash for me on that very same day. Never thought of being surprised! hahaha.



terima kasih kawan-kawan!!

4 comments:

apple hijau said...

waaah...best nyer...ada kek plak tu. hehe...:)

eraerzarusli said...

CAH: kawan era buat kek tu.. dia mmg pandai wat kek.. tak sangka diorang berkomplot buat surprise.. huhu.. but I like! heheheheh

Yati said...

Bertuah Era, ada kawan-kawan yang ingat birthday. Seronok yek, dapat reunion dengan kawan-kawan lama. :)

eraerzarusli said...

tu lah, Yati. rasa terharu sangat. tak penah ada kawan2 yg buat surprise utk era mcm ni sepanjang 32 thn ni. ini lah 1st time. syukur sangat2!

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tudung-Online