Treble clef

beli Quran jom!

Followers (thanks!!)

I support breast feeding!

I support breast feeding!

Tuesday, March 1, 2011

e-filing cukai taksiran anda! 1 Mac - 30 April

Ye.. income tax. orang sebut cukai taksiran, ramai termangu-mangu. sebut income tax, ha baru tahu...

Hari ni dah boleh mula buat bayaran/ hantar e-borang.

Sila buat segera dan jgn tunggu dah dekat tarikh akhir baru sibuk terkayang-kayang kat kaunter pertanyaan LHDN tu.

Apsal orang malaysia ni suka buat keje last minute?

Bayar saman pun mcm tu. Sanggup plak tuang keje, dgn alasan nak pg bayar saman, sbb semalam tarikh akhir. Berkat tak gaji keje yg korang tuang sbb pg tpt yg tak sepatutnya tu? haaaa....

Sibuk je promote brg tu ada unsur2 khinzir lah, takde logo halal jakim lah, e471 sumber babi lah. Tu belum masuk dok sibuk pasal illuminati tu dulu.. Solat pun tak buat, benda2 yang cenggitu plak lebih diuar2kan. bagus la tu.. tolong promot fahaman munafik. Tapi, benda yang seharian dibuat tak sah halalnya pun, tak perasan, kan? ha..jawab..jawab...

Moh, muhasabah diri.

No comments:

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tudung-Online