Treble clef

beli Quran jom!

Followers (thanks!!)

I support breast feeding!

I support breast feeding!

Monday, February 21, 2011

semalam yang biasa - hambar

semalam, biasa-biasa saja.

semalam, dapat wish dr teman2 fb. tq!

semalam, dpt kad dan buku dari hubby. tq. i do appreciate it.

semalam, tiada yg istimewa. tiada breakfast in bed. masih juga kena bangun awal mcm biasa, siapkan sarapan, mandikan anak2, basuh berak, cuci bilik air, kemas itu ini yang bersepah-sepah dan sebagainya.

semalam, tiada kek hari jadi.

semalam, dpt wish dr adik, jam 11.45 pagi. adik sorang lagi, wish 3ptg. 2 lagi adik, senyap sunyi.

mak, call..petang. hati aku dah berbunga, thought she would want to wish me. but then, hati aku pecah berderai, sbb mak bukan nak call aku sebenarnya, dia salah nombor. dia nak call adik aku no 4. dan dlm slh nombor itu, dia langsung tak ckp apa2 kat aku. 'ehh? mak salah ekk..ok..ok..' itu je.

dan semalam, airmata aku tumpah juga. kecewa, sebagaimana biasa spt thn2 sebelumnya!

3 comments:

apple hijau said...

laa...semalam b'day awak ke? hepi beday...walau pun semalam tak berapa hepi. Tapi kan kita kene hepi jugak sebab Allah masih memanjangkan usia kita dan memberikan kita peluang berbakti kepada keluarga. hmm..berkobar2 nyer cik apple hijau ni, kan?

smile will make u happy...

eraerzarusli said...

CAH: tq..tq.. era masih tahu bersyukur kerana diberi kesempatan mmebuka mata dan menghela nafas lagi, sehingga hari ini. tapi, sbg manusia biasa, hati ini tak sekuat benteng waja, CAH!

i am smiling, in pain. :)

Yati said...

Happy belated birthday Era! Nak sedih, sedih la, tak salah, tapi esok hari baru, fikir baik, rasa baik, dan yang baik-baik akan datang kat kita!

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tudung-Online