Treble clef

beli Quran jom!

Followers (thanks!!)

I support breast feeding!

I support breast feeding!

Thursday, February 5, 2009

pc kat umah rosak..

uhh..ada virus kot. tak pun pc aku dah bosan dgn aku. muehehehhe...

so, aku berentri menggunakan laki aku nyer laptop. sementara ada peluang, aku isi sebanyak mungkin input.

esok, kemungkinan besar aku jadik trainer.

trainer mende?

aku nak ajar laki aku main bowling. dia yang tak penah main bowling, tetiba disenarai sebagai salah seorang pemain dalam friendly match menentang toyota, 28 hb neh..

aku? lama siot tak main bowling..dekat 7 tahun dah...

agak2 terpeleot tak nanti segala tulang belulang aku? hopefully tak la, ekk...gian juga nak main bowling nehhhh!!

err..ada sesapa nak join?

8 comments:

Ami said...

Garang². macam takut je ni.

Ni, pasal studio tu. Live recording satu lagu RM500? hmm..mahal tu. But, nak tanya lg skali, satu lagu or satu album 500 tu?

Ami said...

Eh..tersalah komen plak. Yg komen 1st tu nak komen entri yg bwh..terkomen kat sini plak. btw, baru terbaca komen lepas pasal website studio. So, lupakan pertanyaan komen 1st td. Nak explore dulu website Anggerik.

Eireen Camelia said...

klam kabut rupenye si Ami ni.. hahahaha kantoi kantoiiii!!

sultan said...

pelik la. bile sy pilih bola saiz 11 kebawah member2 gelak. diorg tak tau ke bola saiz 11 kebawah tu ringan...

Ami said...

Shut up la erinnn! Pukul boipren ko kang...haa..pok dia kang...haa..haha

Eireen Camelia said...

Sultan: ko slalu pakai bola berapa? sbb aku pun pakai 11 keatas. takpe kwn2 ko gelak sebab seronok, teruja dgn kehadiran kau di sisi. *moral up* DAH LAP AIR MATA TU BURUK BENO ORG TUA NANGES

Ami: eceh opocot tak sakett.. kata beliau. hihihihi. heh gud gud. bkan maen smbong lagi entri psl Liverpool yea. sori sket Man U lagi cantitt tahu takk ;-P

Kakak: sori tebuat cam blog sndri. sharing is caring kan? KAN?

eraerzarusli said...
This comment has been removed by the author.
eraerzarusli said...

entahnya bebudak nih..apsal nih..gaduh plak kat sinih?

-ami-
cer semenggah sket ami weh...
note: live recording, satu lagu 500. tapi dijamin tidak akan kechiwa dgn kualitas nya.

-sultan-
cantekkkk! aku pun pakai saiz 10, 11 jek. ringan, senang nak skru. mueheheh..depa gelak? biaq pi!

-ecr-
aih..ngaku plak terbuat cam blog sendrik. takde hal..sementara pc rosak dan sesekali jek online..dimaafkan...

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tudung-Online