Treble clef

beli Quran jom!

Followers (thanks!!)

I support breast feeding!

I support breast feeding!

Friday, February 13, 2009

bowling..

adoiii...

semalam gi bowling..masih tak ilang lagik segala mala sengal2. padan muka!

tapi berbaloi. tengok papa seronok je. he may not a pro (neither do i) but he enjoyed it. ok jek aku tgk dia main. dah tentu aku la menang. 243 - 116 score.

in the middle of the game, adik dia sms. she often bowl dgn hubby dia. konon2 nak join la tu. my hubby told her we were in training but then she replied, 'nak training kita lawan la, baru best' aku cuma angkat bahu. my hubby cakap, dia jeles kot, dah lama tak bowl. hehehhe..ia la tuh.

sepanjang perjalanan pergi, pa senyum jek. kerap buat lawak pak pandir. nak cover nervous la tu. aku rasa perasaan dia sama macam kalau aku nak menyanyi depan dia. dia orang sound, jadi bila aku menyanyi, memana yang tak kena, dia memang sound direct tak berlapik pada aku. jadinya, bila dia main bowl dengan aku, org yg dah lama main, mungkin dia rasa sedikit terganggu kot. besides, i'm his wife. but aku tak kondem dia pun. mana yg perlu aku bgtau, aku bgtau la. sama juga macam dia, bila aku menyanyi. cuma pendekatan tu la kot, kasar atau lembut. aku kan isteri, mana leh kasar2 dengan suami. kehkehkeh.

overall, walau sakit2 badan semua,we had fun. lama tak seronok camtuh. tapi sumpah! kepala ingat anak2 jek! hehehehe...

since kitorang main kat alam sentral, singgah jap umah mak nak tumpang sembahyang. mak bagi nenas, manis gila! pastuh aku ajak mak dtg esok malam, sambut bday yad.

gi makan jap. pastuh gi umah mami ambik anak. sampai depan pintu, darling nampak je aku, dia jerit 'mama!' pastuh terus banjir meraung. laaaa...sedey sungguhhhhh... memang sedey tengok dia camtu. apa lagi..terus aku peluk cium dia. nak nangis jugak sebenarnya, tapi kontrol ayu depan mak mertua. hehehehe...

3 comments:

Ami said...

Siyes aku tak reti langsong main boling. Paling terer aku main ialah, main-main dalam kelas waktu cikgu mengajar dulu. Tu jelah.

eraerzarusli said...

-Ami-

ngehhh...

tgk mata je pun tau ko tak terer boling nehhh..kehkehkeh

manusia terlantar said...

1St time aku maen bowling aku strike 3 kali berturut2.. Then ada 3 kali lagi strike selang2.. Point mengalahkan orang dah 2 tahun maen..

Tapi.. Itu pertama dan terakhir point aku begitu..

Lepas tu maen je mesti longkang menjadi sahabat awal dan akhir aku.. Baik aku maen kapal ngan berudu kat longkang...

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tudung-Online