Treble clef

beli Quran jom!

Followers (thanks!!)

I support breast feeding!

I support breast feeding!

Sunday, May 8, 2011

Menjahit? fuhhhh!! -----tolonggggggggggggg------

Rasanya aku belum bersedia.

Berangan nak jahit baju kurung sendiri. Gunting2 pola macam senang. Elok2 nak buat baju kurung, jadi karung guni. Apa kes? Memang berang!

Arrrrgggghhhh!! Agak2, kalau pow en. hubby belikan mesin jahit yg ada serba serbi, tinggal tekan punat jalan sendiri, adakah akan diberi?


MIMPI!!!

p/s: aku tetap akan cuba.. jenuh la nak jahit tangan.. sila doakan aku berjaya.
p/s/s: baking cupcakes masih berjalan seperti biasa. cumanya start rabu ni akan jadi sibuk dari biasa, kerana dlm persediaan membaking2 untuk majlis pertunangan adik; Eleena.

2 comments:

alimaz kembara terasing said...

assalam.... salam perkenalan.... hmmm sibuk ya baking2 kek.... saya ni org perlis... bab2 baking kureng... tapi bab2 menjahit bagi saya very easy.... KAlau nak buat baju kurung tu rasanya tak perlukan pola ler..... sebab baju kurung paling simple dan paling senang nak buat.... hehehe membebel plak kat sini.....

eraerzarusli said...

wa'salam. salam kenai juga.. tq singgah blog saya.

ya ka? sungguh? dok ukuq2 tak jadi, nak buat lagu mana? hehehehe.. maybe kena tgk tgn juga kot, na?

mai la ajaq sat..hehehe

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tudung-Online