Treble clef

beli Quran jom!

Followers (thanks!!)

I support breast feeding!

I support breast feeding!

Thursday, December 10, 2009

Pekan Koboi KLIA menemukan aku dan dia..

note: bila agaknya aku akan berkesempatan pula bertemu para blogger dearest yang lain ya?



yaaaa..

sila jangan cemburu ya.

sesungguhnya aku menggigil tatkala terlihat kelibat seseorang yang aku rasa macam kenal. lantas aku segera mendail nombor beliau yg tersimpan dlm hp aku. tatkala aku lihat dia menjawabnya, aku keseronokan kerana telahan dan sangkaan aku benar.

dia ku dakap, seolah telah lama kenal. sedangkan komunikasi kami selama ini hanya dalam dunia maya. sesekali bertukar suara dalam telefon. anak-anak aku, pantang jumpa kenalan aku atau papa mereka, maka secara automatik akan jadi kenalan mereka juga.

terima kasih Elsa Soraya.

terima kasih juga Eireen Camelia; krn tanpa blog dia aku tak mungkin berkenalan dengan si manis ini.

1 comment:

Elsa Soraya Othman said...

he he ;) i pun didnt expect to meet u kat situuu, of all places kann. sangat gumbira dapat tgk muke akak & ur lil cuties in real life. my oh my, diorang memang kiutttt gile. sok besaq musti jadi lagi hensem & gorgeous ;)

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tudung-Online