Treble clef

beli Quran jom!

Followers (thanks!!)

I support breast feeding!

I support breast feeding!

Monday, December 14, 2009

ada sesiapa nak fruit tart, sebagai hantaran tunang, kahwin atau sekadar menambah menu minum petang?



yang atas tu, packaging dia kalau nak buat hantaran. yang bawah, rupa close up dia.
gila sedap ni...tak tipu. Demi Allah. .

harga? tanya tuan punya diri yaaaaaaaaaaa....(Pn. Suzy 0163323626)


aku tolong promo untuk kawan. kawan baik aku yang satu kelas dgn aku kat sekolah rendah. sama2 prefect, sama2 gila dan sama2 huru hara. yang tak samanya, kelas masa sekolah menengah. dia pandai setingkat setengah dari aku. huhuhu...dah tu, bertambah lak tingkat kepandaian dia, bila dia masuk UTM, aku masuk alam sentral je..ahahahhaha...

Gee, aku sayang ko!

1 comment:

Mummy SaraAmani said...

oit.. pujian menggunung... tq very much...

malu den... den org biase2 jer.. same mcm org laen...

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tudung-Online