Treble clef

beli Quran jom!

Followers (thanks!!)

I support breast feeding!

I support breast feeding!

Tuesday, May 12, 2009

mohon maaf bebanyak...

aku sedang berada dalam mood yang tak menentu.

mungkin sudah dekat nak bersalin.

sakit dan tegang perut ni, keliling pinggang dan ari-ari, hanya tuhan yang tahu. andai kata aku tak update dalam 2, 3 minggu...maap je la ye.

andai aku terberanak dalam waktu terdekat ni, aku nak mintak maap dulu kat semua yang baca blog aku nih kot ada salah silap terkasar bahasa. maklum, pertarungan ini sangat dahsyat. tak tahu penghujungnya nanti menang atau kalah.

doakan aku...

4 comments:

Elsa Soraya Othman said...
This comment has been removed by the author.
manusia terlantar said...

Saya akan selalu doakan akak selamat ...

がんばって お休みなさい ye!

Ami said...

Lahirkan baby yg muka seperti saya!

¿n0die? said...

InsyAllah sume OK! ;)
nnti dpt baby dirl bagi name NADIA! igt.. hahaha

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tudung-Online