Treble clef

beli Quran jom!

Followers (thanks!!)

I support breast feeding!

I support breast feeding!

Monday, May 4, 2009

budak ini kan....



sudah semakin nakal dan makin banyak kerenah.....

tu, sapa tahan nak marah lama2 bila dia sengih cenggitu? ada rasa cam nak cubit2 tak?

dah pandai guling2 sebab tak dapat nak bukak peti ais.

dah pandai mintak air sejuk..mengikut sebutan dia yang berumur 1 thn 7 bulan ni 'eir dudhuk'..

akan sebut 'aa..keh...appai..' bila jenjalan dan kereta berhenti, walau pun kat traffic light..

suka menyanyi..tah apa2 punya lagu..

pandai bergaduh dengan abang dia, dah tuh bila kalah suka menjerit dan menangis sambil tutup muka...

suka menyakat dan mengacah orang, even mak bapak dia..

haish..anak sape la nih.,..comel, bijak..

tapi tak larat nak layan kerenah..

kehkehkeh...

itulah si darling...

2 comments:

¿n0die? said...

sumpah muke notty. mcm mumy de eh? :P

manusia terlantar said...

Wuuuuuu~ Aku nak kawin~ HAhahaha

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tudung-Online