Treble clef

beli Quran jom!

Followers (thanks!!)

I support breast feeding!

I support breast feeding!

Friday, April 18, 2008

kids @ Studio Anggerik

hah..mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi? hehehe..bangga? ada la sikit. actually they were just having fun testing the mic at their father's studio. at the same time, i wanted them not to be frightened on stage or in the crowd of entertainment. kiranya, pendedahan awal la ni. mana tau one day papa diorang jadi artis..? ;) at least they have the exposure. next, maybe nak train diorang gi tgk showcase ke, apa ke. but tunggu ziyad besar sket la. skrg ni tgh aktif sgt, tak boleh duduk diam. nak juga tgk sejauh mana minat anak2 dalam bidang seni dan muzik. ke mana agaknya hala tuju minat muzik diorang ni. menyanyi je ke, play instrument ke apa ke. kalau instrument, nak main apa. kalau menyanyi, kena plak ajar betul2. kan? mama setakat wakil branch ambank je masuk pertandingan nyanyi (finalis je). mana tau anak2 jadi malaysian idol plak? hehehe...but biarlah jd artis atau pemuzik yang ada ilmu. degree in engineering ke, so that ppl will call them singing pilot ke, engineer turned musician ke, sedap sket..kan? hehehe...insya Allah.

No comments:

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tudung-Online