Treble clef

beli Quran jom!

Followers (thanks!!)

I support breast feeding!

I support breast feeding!

Tuesday, June 24, 2008

ego ke aku? apsal? tak boleh?

part 1

situation: tgh susukan lili sambil chatting dgn kak chik dan papa (kat kuantan) dgn rumah yg huru hara dibuat dek ziyad dan dalia, with a mug of nescafe on the side.


bila sembang2 dgn adik aku, rasa mcm org dewasa plak. budak2 zaman dia ni, aku rasa dah terlebih maju aa..chatting with her makes me feel like having an adult conversation. lawak pon ada juga dia nih..sengal betol..!! aku ada tanya dia pasal karakter aku as a big sis. dia leh sound aku plak being emo!! ada ke patut? hehehe..tp mmg aku kuat emosi. bila menyentuh bab adik2 dan keluarga, apatah lagi hal suami dan anak2. biasa...aku kan ke pisces...ikan beb..sensitip!! kadang2 suami aku pon bengang juga dgn tahap kesensitifan aku yg kadang2 terlampau. heh, jgn marah aa bang..
aku memang cenggini kot. tapi..bila dgn kenkawan, aku manaage la nak kontrol. mungkin nak jaga ego kot. sape kata pompuan takde ego? as a popular and quite bright student kat skola, aku punya ego..bleh thn tinggi gak la..bak kata laki aku, aku suka being popular. hah!! ye ke? tapi bila pk2 balik..lu pikir la sendiri!!!! hak hak hak...

Eireen Rusli: hahaha adehh
Eireen Rusli: eh eh
Eireen Rusli: kata nak wat new post?
Era Rusli: tgh la ni
Era Rusli: sesambil
Era Rusli: kakak kan terer
Era Rusli: ngehhhh

tu..contoh ego tuh..hehehe..tp pada adik2 aku, diorang dah biasa kot. alamak..!nescafe dah abis..jap, nak buat lagi..


********************************

No comments:

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tudung-Online