Treble clef

beli Quran jom!

Followers (thanks!!)

I support breast feeding!

I support breast feeding!

Monday, September 13, 2010

Salam AidilFitri!

asyik post nak marah2 je kan? nyampah btol! :p

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI dari kami sekeluarga. MOHON MAAF ZAHIR BATIN juga.

aku dilahirkan di spital klang. dan dibesarkan di shah alam. so, takde kampung. hahaha.. yang ada cuma kampung mak ayah aku. mak di slim river, ayah di pulau indah. both my grandparents on my mom's side dah tak ada, rumah atuk pun dah roboh. jadi, tak ada lah kami ke slim lagi. kadang2 je. itupun menumpang ziarah rumah family makyong. pulau indah, sebab dekat, mmg selalu jadi singgahan. suami, kampungnya nuuuuuunnnnn jauh di sandakan, sabah. nak balik, hangkut semua budak2, memang besar kos nya. belum ada rezeki. tunggulah dulu. lagipun, abah dan mami juga dah menetap di semenanjung. cumanya, yang boring kali ni, abah mami balik sabah. kesian my beloved hubby. kami mmg tiap2 thn beraya di sekitar kapar/ shah alam je. selalu habiskan boring time raya dgn pg bercuti. awal2 raya, nak sergah umah org pun, org takde!!

esok, kami ke melaka. cuti, bukan beraya. maka, kawan2 yang kenal, kot nak sergah umah aku ni, sila calling2 dulu yer!!

No comments:

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tudung-Online