Treble clef

beli Quran jom!

Followers (thanks!!)

I support breast feeding!

I support breast feeding!

Sunday, August 31, 2008

Ramadhan is here!!

Assalamualaikum..

first and foremost, salam ramadhan.

rasa macam penat je nak puasa but itu semua godaan dan dugaan semata-mata...

persediaan? biasa saja.

raya? nanti dululah nak cerita..jauh lagi perjalanannya..

yang pasti!! bulan ramadhan ni Yaya dan Darling akan kongsi sambut birthday. hmm..tgh fikir apa nak kasi as a gift. Yaya mintak laptop (yang budak2 punya, maklum..anak zaman teknologi) but itu dah tentu tak boleh beli satu..Ziyad mesti nak jugak. Darling, since she'll turn one year old, rasanya takde nak belikan apa2 kot. Bukan pandai mintak lagi...hehehe..abis2 pun, beli baju jek.

venue untuk birthday? dah tentu kena buat 2 tempat. kat umah opah on 16 sept. (bday darling) and kat umah nekwan on 20 sept. (bday yaya). fair and square. nak buat kat umah kami? bolehhhhhh!! but belum tentu atuk opah nak datang..sebab nya? jauh, opah keje, atuk keje, pak ngah mak ngah pon keje, cik na keje, chikchik & pak ucu lagi skolah..nak kena kejar waktu berbuka lagi...kan..kan..??

jadinya, itu aje lah acara besar dlm famili bulan ramadhan ni. and not to forget, my parents' anniversary on 18 september. 31 years of bittersweet marriage. tipu kalau takde duka. segala macam dugaan, hanya Dia yang tahu segalanya. Happy anniversary mak..ayah..!!

*************************************

1 comment:

Eireen Camelia said...

hahaha cant wait for these kids to be here on 16th!!!! haha comell :)

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tudung-Online