Treble clef

beli Quran jom!

Followers (thanks!!)

I support breast feeding!

I support breast feeding!

Wednesday, September 18, 2013

Skincerity; Penyelesaian ajaib untuk kulit bermasa...

Pada awal kemunculannya, aku pun tertanya-tanya juga, apa benda alah ni yang kedengarannya sangat ajaib malah mudah pula aplikasinya. Akak angkat aku pun dok sibuk2 juga kata benda alah ni 'miracle solution'. Dia dah guna dan kesan ajaibnya terlihat hanya dalam LIMA hari. Ini tak boleh jadi. Dia dah lah cantik, ada benda ni, makin cantik lah dia. Jeles aku datang. Justeru aku pun rujuk En. Google. Perghh!!! Memang berderet la maklumat keluar dan tak ada satu pun yang negatif. Aku 'tanya' terus kat website mereka; Skincerity MalaysiaJawapan yg aku dpt  sangat cepat dan mempersonakan. 

Ini botolnya. 30ml. Macam botol perfume yg tanpa alkohol tu. Boleh sumbat dalam handbag. tinggi taoak tangan je. Miraculously, tahan sebulan beb.




 Dah beranak? Lima orang? 7 orang?? Kekulit oren ni memang biasa la beb. Fobia tgk cermin, kan? Ini yang buat aku tambah terpesona. 


Ini akak aku. Tengok open pores dia. Arrrggghhhh!!! Makin cantik, kan???? 



Ini testimoni dengan izin akak aku. JANGAN songlap!!



Hebat kan? 

Produk: Skincerity
Keluaran: Nucerity 
Harga aku jual: RM**0,(sila email aku atau tinggalkan email anda di shoutbox utk mengetahuinya ya. tq) kos pos percuma ke serata Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Setiap belian, RM10 akan aku sumbangkan pada Pertubuhan Membela Miskin Tegar Malaysia. (Yang jual harga murah, adalah stokis. Aku bukan. Aku baru nak berjinak-jinak.Yang jual murah gila tak masuk akal? Dah terminated. Berdosa potong rezeki orang.)
Kandungan: Roll On Bottle, 30ml.
Cara pakai: 
- (untuk muka) Gunakan sebagai masker sebelum tidur. Cuci muka dulu ya. Roll seluruh muka, dan tidur. Bangun esoknya (in sha Allah) sila bersihkan dengan air suam. Kot la mcm ni pun malas, tak payah bising2 lagi lah kalau muka tu kusam dan sembab. Omputih kata: you desereve it!

(untuk bahagian lain kulit) Roll saja di tempat yang bermasalah ituuuuu!!!!

Siapa boleh gunakan: Semua jantina termasuk bayi! 
Bahan/ kandungan utama: GRAPESEED OIL (google lah kegunaan dan khasiatnya!)


Nota: Sila maklum, produk ni berpusat di USA, dan hub terdekat ialah di seberang tambak. Akan dilancarkan pada Disember 2013 nanti. 

Pada anda yang berminat nak dapatkan produk 'ajaib' ini, sila tinggalkan email di shoutbox ya! Anda akan dihubungi secepat mungkin. Terima kasih.

No comments:

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tudung-Online