Treble clef

beli Quran jom!

Followers (thanks!!)

I support breast feeding!

I support breast feeding!

Sunday, November 4, 2012

5

video


Kejap..kejap..

Layan video si no. 4 (Aeen) dan no. 5 (Zikry) main drum (snare je pun..complete set ada di studio). Aku nak spring-cleaning. Banyak betul sawang habuk bagai dalam ni. Vakum pun tak clear setahun ni. HaHa!

Aku sangat sibuk. Sibuk dengan yg 5 ni. Sibuk dengan 5 hari seminggu jadi supir. Sibuk dengan kerenah 5 askar wataniah. Sibuk dengan urusan event 'A' yg cuma ada 5 bulan untuk settle sejak bulan 5 kelmarin (terbatal juga akhirnya, belum masanya lagi agaknya. DIA suruh aku urus yang 5 di rumah dulu). Entri yg ini pun dah ambik masa lebih 5 puluh minit nak tulis. Libang libu!

Oh, ya..Insya Allah dalam masa 5 bulan lagi, akan urus satu lagi event. Wilayah tengah, utara dan selatan. Doa2kan agar semuanya dipermudahkan. Doa2kan agar aku tidak menyusahkan mana2 pihak. Doa2kan juga, agar aku bijak membahagi masa. Doa2kan juga anak aku yg 5 ini sihat hendaknya  agar aku tak terlalu bimbang sewaktu mengurus acara. Doa2kan juga supaya aku tetap Era yg biasa, agar ego tidak memijak kepala, lebih tinggi dari yg seadanya.


No comments:

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tudung-Online